lørdag den 24. oktober 2015

Kreativ messe i Fredericia

Jeg har været på kreativ messe i Fredericia i dag. Det var der også mange andre der var skal jeg lige love for, hold da op hvor var der mange mennesker. Men sikke en masse fede stande og ideer. Jeg købte lidt garn og lidt stof til et patchwork juletræ og diverse julegaver til mine piger. 
Her har jeg lige lokket Connie og Lene fra strikkedysten til at være med på et billede. De var vildt søde. Var i også på messe?Et helt andet sprøgsmål: Jeg kan ikke rigtig finde ud af om det kan betale sig at blogge længere. Jeg kan selv godt lide at tage på blogrundfart når jeg har tid til det, men er folk holdt op med at blogge og lægger deres ting på instagram eller facebook i stedet for???
Her er lige et billede af en vest jeg helt havde glemt at jeg havde. Den er faktisk gammel dvs. 4-5 år. Jeg havde været til et tøjparty og så en vest magen til. Den var alt for dyr syntes jeg og fandt en opskrift på en vest og købte noget kamgarn og noget sølvglimmer tråd og strikkede den selv. Jeg sparede nok en lille smule tror jeg. Men fornøjelsen er jo endnu større når man selv har strikket den. Jeg må hellere huske at bruge den igen. 

Fortsat god weekend!

vh Karina


2 kommentarer:

  1. Jeg har desværre ikke været til Kreativ Messe, orker ikke at køre så langt.
    Der er desværre mange, der er gået væk fra at blogge, jeg tror at især Instagram har taget over. Jeg har også en konto på Instagram, men jeg bruger den meget sjældent, og jeg har bestemt planer om at fortsætte min blog

    SvarSlet
  2. Jeg var heller ikke på kreativ messe, men fortsætter med at blogge. Og jo flere vi er, jo sjovere er det også . Det udelukker ikke, at jeg også kan finde på at smide noget op på Instagram, men her på bloggen kan vi skrive meget mere uddybende. Det andet bliver let en kende overfladisk . Såe.. Jeg bliver hængende 😁

    SvarSlet

Tak fordi du lægger en kommentar!