torsdag den 4. april 2013

Noget helt andet end strik

I dag har jeg lyst til at blogge noget som slet ikke har med strik at gøre. Her er hvad der sker omkring mig lige nu kan man vel kalde det.
I går hentede vi en halv gris. Den var heldigvis finparteret så det var bare at putte i poser. Jeg fik lavet flæskesvær og de smagte rigtig godt. Mine 2 ældste piger skulle ikke nyde noget efter at de havde set huden inden den blev til svær :0) Men min yngste datter Karoline og hendes veninde guffede dem i sig.
I dag har jeg så fået bagt leverpostej. Det blev til 11 stk. Det er første gang jeg prøver det men de smager rigtig godt. Min mand har ondt i maven nu, det har han hver gang jeg bager et eller andet fordi han spiser alt for meget af det. Ja ja det er virkelig gennem mandens mave at man finder kærligheden eller hvad man nu siger!


 Men se lige her hvad min skønne mand har købt til mig. Det er bare så skønt med forårsblomster i huset.
Til sidst får i lige et par billeder af vores dyr. Katten Mille og border collien Nellie! De er bare så skønne! Især Nellie hun er bare en kæledække.

Nå men det var lige hvad jeg havde lyst til at dele med jer i dag. Vi ses

vh Karina

2 kommentarer:

 1. Velkommen til i vores skoenne blogverden.
  Hjemmelavet leverpostej mums, jeg bliver jo helt sulten. Da jeg var lille hentede vi ogsaa en halv gris to gange om aaret, og saa var der fest i det lille hjem. Skoenne husdyr du har.

  SvarSlet
 2. Hjemmegjort er velgjort og jeg kan næsten dufte den lækre leverpostej herude på den anden side af skærmen.
  Nu hvor jeg bor alene, får jeg ikke længere gris. Kan ikke få det spist, men da mine drenge var små, blev der ofte parteret gris, som jeg fik hel.
  Dejlige og smukke husdyr i har.
  Er selv vild med både katte og hunde.

  Tak for din kommentar om mit hjemmespundne garn.
  Glæder mig til at følge din blog fremover.

  Kom endelig til Krea-hygge-træf i Brande, hvis du har lyst.
  Der er plads til fler '
  Tilmelding kan ske via min blog.

  Meget tidlig morgen hilsen fra Tove

  SvarSlet

Tak fordi du lægger en kommentar!